Anshula Kapoor rockar en bikini, skriver en stärkande anteckning om kroppspositivitet; Anushka Sharma, Khushi Kapoor reagerar

Arjun Kapoors syster Anshula Kapoors senaste Instagram-inlägg har tagit sociala medier med storm, och det av goda skäl. På fredagen delade Anshula en bild på sig själv i bikini och skrev en lång lapp som beskrev hennes föränderliga förhållande till sin kropp, och hur hon lär sig att “un-hata” sin kropp. I sin bildtext började Anshula med att minnas en konversation hon hade med en vän som fick henne att undra varför hon alltid har varit tveksam till att bära bikini.

“För tre månader sedan minns jag att jag hade ett samtal med @priyamganeriwal om simdräkter, och jag minns att jag sa till henne att jag aldrig skulle bära en bikini, jag kunde bara inte dra av mig den och jag har inte självförtroendet att vara bekväm i en. Hennes svar var enkelt – “varför inte? Jag tycker att du helt ska ha en sådan”. Varför var jag tveksam? Eftersom jag är så van vid att tänka att jag behöver en viss kroppstyp för att kunna bära vissa kläder.. Jag är så betingad att vilja dölja min kropp och “spela den säkert”, det är som att min standardinställning alltid är vara som “nej, det kan jag inte göra”. Och jag lär mig att ändra på detta”, skrev Anshula.

Hon nämnde vidare att detta fotografi hade funnits i hennes utkast i många veckor. “Och sådana dagar övertygar jag mig själv om att bara “perfekta” bilder hör hemma i flödet.. Jag lär mig fortfarande att hata min kropp, jag lär mig att vara okej med min kropp även på dagar när hon är uppsvälld eller ser inte hennes bästa ut. Det är okej att vara täckt av bristningar, det är normalt att ha celluliter och konsistens, huden är tänkt att vika sig och rulla, och min FUPA kommer alltid att vara en del av mig och det är okej också”, skrev hon.

Som avslutning på lappen skrev Anshula att hon är glad att hon valde att köpa och bära bikinin. Dagen den här bilden klickades blev en av hennes favoritdagar och hon kände sig trygg i sin hud. Strax efter att Anshula delade inlägget strömmade det in härliga kommentarer från Anushka Sharma, Khushi Kapoor, Rhea Kapoor, Tara Sutaria, Rakul Preet Singh och många andra.

Anushka, Tara, Rakul Preet släppte hjärtemojis på inlägget, medan Khushi Kapoor skrev, “Ily.” Rhea Kapoor kommenterade, “Fupas för livet.” Kolla in kommentarerna nedan.

Kommentarer på Anshula Kapoors Instagram-inlägg

Kommentarer på Anshula Kapoors Instagram-inlägg

Leave a Comment

Your email address will not be published.