Återblick till när Deepika Padukone talade om löneskillnader mellan könen: “Jag vet vad jag är värd”

Deepika Padukone är en av de mest begåvade skådespelerskorna i Bollywood för närvarande. Skådespelerskan, som senast sågs i Gehraiyaan tillsammans med Siddhant Chaturvedi, Ananya Panday och Dhairya Karwa, har några intressanta filmer framöver. Även om hon är en av de största Bollywood-skådespelarna i den nuvarande generationen, är inte ens hon immun mot fenomenet löneskillnader mellan könen och ojämlika löner i filmindustrin. Det har alltid varit en debatt om hur manliga stjärnor får mycket mer betalt än kvinnliga skådespelare, och Deepika Padukone talade en gång emot det.

Deepika Padukone avslöjade att hon tackade nej till en film på grund av löneskillnader mellan könen

För några år sedan talade Deepika Padukone om löneskillnaderna som kvarstår mellan de manliga och kvinnliga stjärnorna i Bollywood. Det har varit ett hett diskussionsämne ett bra tag nu, och 2019, vid ett boklanseringsevenemang, öppnade skådespelerskan om sin erfarenhet av löneskillnader mellan könen och hur hon en gång tackade nej till en film eftersom hon tyckte den var orättvis för att hon ska få lägre betalt än sin manliga motsvarighet. “Jag vet min meritlista och vad jag är värd. Jag vet att hans filmer inte har varit bra som mina filmer har gjort. Det var absolut meningslöst. Jag var okej att tacka nej till den filmen baserad på den där filmen sak, eftersom jag tyckte att det var orättvist, sa hon.

Hon tillade vidare, “Jag är redo att ta dessa steg eller åtgärder eller beslut för mig själv eftersom jag vill kunna sova lugnt på natten. Jag tror inte att jag kommer att kunna leva med tanken att veta att jag har varit en del av en film, haft samma kreativa bidrag eller att jag tillför samma värde till en film men att jag är underbetald, säger hon.

Deepikas arbetsfront

På arbetsfronten har Deepika Padukone några riktigt intressanta filmer uppradade. Hon kommer att återförenas med sin Om Shanti Om och Chennai Express-medspelare Shah Rukh Khan för Pathaan. Filmen har även John Abraham i huvudrollen, och den är planerad att släppas den 25 januari 2023.

Hon kommer också att synas mittemot Prabhas i Nag Ashwins Project K, som också kommer att innehålla Disha Patani. Deepika har även Siddharth Anands actionfilm Fighter, där även Hrithik Roshan och Anil Kapoor har huvudrollerna. Förutom dessa filmer kommer Deepika också att spela i den hindi-remaken av The Intern med Amitabh Bachchan.

LÄS ÄVEN: EXKLUSIVT: Prabhas, Deepika Padukones Project K för att få Hollywood actionregissörer

Leave a Comment

Your email address will not be published.