Chup-skådespelaren Dulquer Salmaan pratar om DETTA “förtjusande” problem han ställdes inför i Bollywood

Dulquer Salmaan, som inte är mindre än en perfektionist inom skådespeleriet, är en väletablerad skådespelare på sydindisk film. Känd för att spela mångsidiga roller i filmer som ABCD: American-Born Confused Desi, Vaayai Moodi Pesavum och O Kadhal Kanmani för att nämna några, Charlie-filmskådespelaren kan säkert konsten att vinna människors hjärtan genom sina framträdanden på skärmen. Med sin kommande film, Chup: Revenge of the Artist, delade Salmaan sin roliga erfarenhet av att arbeta i Bollywood.

Nyligen gav han en intervju till The New Indian Express där skådespelaren betonade att han har ställts inför ett “förtjusande problem” från fans nära Bollywoods filmindustri.

Publikationen sa att han har hyllats för sina excentriska framträdanden på hindifilm – med filmer som Karwaan (2018), The Zoya Factor (2019) och nu Chup i fickan. Som svar på den här kommentaren sa skådespelaren, “Det här är ett förtjusande problem jag har och jag älskar att folk frågar varför jag inte gör fler filmer på varje språk. I motsats till “Vi ser för mycket av dig”. I Malayalam har jag den största pressen att ha en stor öppning, ett stort slutnummer. Alla dessa siffror talar. Så några av mina beslut måste baseras på det. Men om jag håller på med hindi, telugu eller tamil så kan jag göra vad som helst. Jag kan göra vilken film som helst och jag skulle vilja bli känd som skådespelare och inte som stjärna. Det här är en konstig resa jag är på men jag älskar varje minut av den.”

Dulquer Salmaans åsikt om att jaga kassanummer

Dulquer Salmaan nämnde vidare att han aldrig har jagat kassasiffrorna i allmänhet. Den här kommentaren kommer veckor efter att Salmaans huvudrollsfilm Sita Ramam – som släpptes på bio den 5 augusti — blev allmänt uppskattad på global nivå av olika anledningar.

Han sa till The New Indian Express, “Jag tror verkligen att vi inte förstår kraften och räckvidden hos fantastisk film. Min andra film, Ustad Hotel (2012), reste mer än jag någonsin föreställt mig. Innan OTT och allt det där, åkte jag till Hyderabad för första gången och träffade barn som var som “Hej, vi älskar Ustad Hotel”. Jag minns att distributörer sa till mig att Charlie (2015) hade en fantastisk marknad i Japan. Sedan kom det en fas då jag fick ständiga meddelanden från Turkiet.”

“Jag tror definitivt att Sita Ramam har öppnat upp ett helt gäng nya tittare för min filmografi. De går tillbaka och utforskar. Detta är vad jag alltid söker. Jag älskar verkligen film. Redan innan jag blev skådespelare har jag alltid strävat efter att vara en del av fantastisk film. Jag har inte jagat kassan, tillade Salmaan.

Filmen “Chup: Artistens hämnd” är regisserad av R Balki och kommer att gå på bio idag med Pooja Bhatt, Sunny Deol och Dulquer Salmaan i huvudrollerna.

Läs också: Dulquer Salmaan om hur Mammootty mötte kritik: “Jag har hört historier om att han blivit avskriven”

Leave a Comment

Your email address will not be published.