EXKLUSIVT: 24-åriga Alaya F tycker att hon är alldeles för gammal för att klubba – “Jag har fått det ur mitt system”

Barnbarn till den indiska skådespelaren Kabir Bedi, Alaya Ebrahim Furniturewala, känd under sitt artistnamn Alaya F arbetar hårt för att göra sig gällande i Bollywoods filmindustri. Hon arbetar inte bara med uppsättningarna av några kommande filmer utan arbetar också på hur man kan behålla en positiv syn på livet. Hon, i en exklusiv chatt med Pinkvilla på fredagen, avslöjade hur hon arbetar dag och natt för att hitta en balans mellan sitt yrkesliv och privatliv.

Medan hon enbart pratade med Pinkvilla, delade hon sin åsikt om att klubba med vänner. ”Jag levde i 20-årsåldern i åldrarna 16-20. Som nu, om du måste ta ut mig för en klubb, så gör jag det, snälla. Jag är alldeles för gammal för detta. Snälla låt mig sitta hemma och titta på något. Jag är som…all min hektiska energi, allt mitt kaos, allt mitt behov av att festa och vara där ute och vara galen och rebellisk…jag fick ut det ur mitt system. För att inte säga att jag inte gillade det. För att inte säga att det inte var jag. Det var jag i en annan fas av mitt liv. Som människor utvecklas vi. Jag gjorde mitt ett decennium på fyra år.”


Alaya F betonade vidare att i Bollywoods filmindustri kan man inte vara så söt och därmed lära sig att hitta rätt balans i hur man handskas med människor.
Hon sa vidare, “Nu gick jag från att vara en absolut partytjej till att vara en jagat maa. När folk säger illa om andra människor tycker jag att vi inte ska prata om människor på det här sättet. Jag blev motsatsen. Men i den här branschen kan du inte vara så söt. Du måste hitta en balans.”

För den okunniga är Alaya dotter till Pooja Bedi och barnbarn till Kabir Bedi och Protima Bedi. Hon gjorde sin debut i Bollywood-filmen Jawaani Jaaneman år 2020 tillsammans med skådespelaren Saif Ali Khan i huvudrollen.

På arbetsfronten kommer Alaya att synas mitt emot Kartik Aaryan i Freddy. Hon har också Ek Aur Ghazab Kahani med Amrita Puri, Arjun Kapoor och Aditya Seal.

Läs också: EXKLUSIVT: Alaya F på Kartik Aaryan- “Han vet vad publiken vill ha, inte konstigt att han är framgångsrik”

Leave a Comment

Your email address will not be published.