EXKLUSIVT: Alaya F säger att hon var väldigt osäker på sina ben: jag har förolämpat och talat illa om dem

Hon kanske är skådespelare till yrket, men Alaya F har skapat en nisch för sig själv i många andra aspekter också. Jawaani Jaaneman-stjärnan är lika känd och beundrad för sin relaterbara stil och hängivenhet för fitness – hennes Instagram-sida är bevis på allt. Under tiden, innan hon blev skådespelare, var hon väldigt osäker på sina ben och knän? ja! Du hörde rätt. I en exklusiv intervju med Pinkvilla pratade skådespelerskan om många saker, inklusive kroppsosäkerhet, hennes resa från att utvecklas själv, träna varje dag för att arbeta med sina brister och många fler.

Under intervjun, när hon pratade om sin osäkerhet, sa skådespelerskan: “Jag brukade vara väldigt osäker på mina knän, mina ben, som väldigt osäker. Jag gick med i Kathak-klasser och det är de här knä-chakkarerna som du gör. Jag är den enda i min klass som kan göra dem, den enda. Och min guruji använder det som vissa, han använder mig som en showdocka, som knä chakkar dikhao sabko, vilken ny person som helst, han är som knä chakkar dikhao. Jag trodde att det var samma knän som har förolämpat och talat illa om i åratal. Sedan jag var elva år gammal är det samma knän som ger mig förmågan och styrkan att göra något som ingen annan kan göra i min klass. Så dessa ögonblick som sätter så många saker i perspektiv för mig när jag tyckte att det är så lätt att njuta av relationen med dig själv eller du vet att anstränga det. I samma sekund som du centrerar dig själv blir det väldigt lätt att reda ut frågor som dyker upp i ditt liv.”

Kolla in hennes intervju:


Leave a Comment

Your email address will not be published.