EXKLUSIVT: Madhur Bhandarkar avslöjar att han bara har sett DEN HÄR filmen av Tamannaah Bhatia

Madhur Bhandarkar, en känd filmskapare och en Padma Shri-mottagare, är upptagen med marknadsföring av sin kommande film Babli Bouncer med skådespelerskan Tamannaah Bhatia i huvudrollen. Baserad på livet för en kvinnlig studsare som utforskar olika aspekter av livet i sitt yrke, lovar filmen att hålla tittarna fascinerade till slutet av filmen. Medan fansen ser fram emot att se filmen snart, här är vad regissören av filmen har att säga om Tamannaah och hennes arbetsstil.

I en exklusiv chatt med Pinkvilla i måndags avslöjade filmregissören Trishakti att han bara sett en film av huvudskådespelerskan i Babli Bouncer innan han castade henne för filmen.

“Baahubali är den enda filmen jag har sett av henne. Jag har inte sett mycket av hennes arbete. För mig, när jag träffade henne, gav jag bara upp för visionen och följde mina instinkter. Och hon är definitivt en regissörsskådespelerska. Hon har en fantastisk talang. Jag svär att jag berättar det här. Den typ av roll som hon har gjort för den här filmen med många byten ibland i filmen, hon har gjort det felfritt. Det fanns aldrig ett ögonblick då jag behövde få henne att förstå rollen. Jag är en person som inte tror på att göra workshops. Jag jobbar också med mina instinkter. Jag sätter bara folk framför kameran och fotar dem. Det krävs ingen förberedelse som sådan”, sa Madhur Bhandarkar till Pinkvilla.


Filmskaparen uppskattade Tamannaahs arbete i filmen och tillade: “Självklart tog hon (Tamannaah) lektioner i boxning och för att lära sig Haryanavi-accenten. Vi hade en dialogcoach på inspelningsplatsen. Annars förbereder vi oss inte på 2-3 dagar. Vi föredrar spontanitet i arbetet med uppsättningar. Den här filmen är en game changer för henne.”

Babli Bouncer är planerad att släppas på Disney Plus Hotstar den 23 september.

Läs också: EXKLUSIVT: Tamannaah Bhatia säger att hennes karaktär Babli Bouncer är “bindaas” och har torr humor

Leave a Comment

Your email address will not be published.