EXKLUSIVT: Madhur Bhandarkar säger att Tabu upptäckte honom – “Hon arbetade trots att hon visste att jag gav en flopp”

Padma Shri-mottagaren och populära filmregissören Madhur Bhandarkar känner tydligt smaken av framgång efter att ha levererat massiva storfilmer under sin karriär som sträcker sig över 20 år. Efter att ha debuterat i den hinditiska filmindustrin som regissör för filmen Trishakti år 1999, har han inte sett sig tillbaka. Hittills har han levererat över ett dussin filmer inom branschen där hans film Fashion and Traffic Signal vunnit flera utmärkelser. Med denna motivation i åtanke planerar han nu att hålla farten uppe med sin kommande film Babli Bouncer med Tamannaah Bhatia i huvudrollen.

I ett exklusivt samtal med Pinkvilla på måndagen avslöjade Madhur hur han hade kämpat för att hitta producenter till sin film och hur skådespelerskan Tabu spelade en avgörande roll för att upptäcka hans potential.

”För mig var det väldigt svårt att få fram producenter till Chandni Bar också. Jag kom från en flopp av Trishakti. Så knappt någon kom för att stödja projektet. Jag var tvungen att gå till 7-8 producenter. Men sedan, producenter har sin egen inställning som att lägga till en låt i filmen och lägga till det och det. De ville göra en väldigt lat sak som jag inte ville göra. Jag sa att jag vill hålla mig till ämnet och jag är väldigt lycklig över att ha min producent Mr. Lata Mohan och Tabu skulle jag vilja säga”, sa Madhur till Pinkvilla.

Han tillade, “Tabu är en person som verkligen backade upp mig. Hon trodde på mig. Än idag säger hon också att det var jag som upptäckte dig. Och det är verkligen ett faktum att veta att hon gjorde en film med mig. Trots att hon visste att jag hade en flopp bakom mig, arbetade hon med mig. Därifrån började resan och den har varit fantastisk de senaste 20 åren. Jag fick framgång, kommersiell framgång och Padma Shri. Jag är väldigt glad.”


Leave a Comment

Your email address will not be published.