EXKLUSIVT: Tamannaah Bhatia AVSÖR hur hon anpassade accent och fysisk styrka för Babli Bouncer

Skådespelare Tamannaah Bhatia rustar för släppet av sin kommande film Babli Bouncer. Filmen kretsar kring en kvinnlig “pehelwaan”, i en by full av manliga kroppsbyggare, som senare själv blir en studsare. I filmen kommer Tamannaah att ses i en rolig, häftig och aldrig skådad avatar av en kvinnlig studsare. Samtidigt, i en reklamintervju med Pinkvilla, fick skådespelerskan frågan om hur utmanande det var för henne att anta Haryanvi-accenten eftersom hon har arbetat i södra industrin under större delen av sitt liv.

Tamannaah svarade och sa, “Det var lika svårt för mig att göra Haryanvi som det var att göra Tamil och Telugu eftersom jag faktiskt är från Mumbai. För mig, när jag kom in i den södra filmindustrin, var jag tvungen att lära mig språken eftersom jag hade för avsikt att ägna mycket av mitt liv åt det. Och jag har väldigt liknande avsikter med detta eftersom jag känner att i det ögonblick du kan koppla publiken med språkets äkthet, kommer du sannolikt att ha en bättre räckvidd till hur de känner om karaktären. För det är den första sortens mest uppenbara sak som går ut till dem. Så jag var mycket medveten om det faktum att ju närmare dialekten och äktheten jag är, desto tydligare är jag för att få folk att gilla Babli eftersom språket såklart är en aspekt av det.”

Tamannaah pratade om den fysiska styrkan, “Men den fysiska aspekten är som att lära sig att rida en kula var inblandad. Jag behövde också lära mig beatboxning. Så ja, Babli är en intressant karaktär.”

Babli Bouncer är producerad av Star Studios och Junglee Pictures och regisseras av Madhur Bhandarkar och spelar Bhatia i ledningen tillsammans med Saurabh Shukla, Abhishek Bajaj och Sahil Vaid i centrala roller. Konceptet, historien och manuset har skrivits av Amit Joshi, Aradhana Debnath och Bhandarkar. Babli Bouncer släpps den 23 september på Disney+ Hotstar på hindi, tamil och telugu.

LÄS ÄVEN: Babli Bouncer Trailer: Tamannaah Bhatia spelar en bindaas kvinnlig studsare i denna roliga familjeunderhållare; KOLLA PÅ

Leave a Comment

Your email address will not be published.