EXKLUSIVT: Tamannaah Bhatia säger att hon är “Miss B” – Det är ett intressant ord, först Baahubali nu Babli

Skådespelare Tamannaah Bhatia rustar för släppet av sin kommande film Babli Bouncer. Filmen är regisserad av den National Award-vinnande regissören Madhur Bhandarkar, känd för att skapa ikoniska kvinnliga karaktärer och filmer som Chandni Bar (2001), Page 3 (2005) och Fashion (2008). Och han har burit tåget framåt med sin kommande release Babli Bouncer, där skådespelaren Tamannaah Bhatia kommer att ses i en rolig, häftig och aldrig tidigare skådad avatar av en kvinnlig studsare. Under tiden, i en reklamintervju med Pinkvilla, sa Bhandarkar att Baahubali var det enda verk han hade sett innan han castade Tamannaah i Babli Bouncer.

Han sa, “Tamannaah vill utforska och är väldigt hårt arbetande. Hon är oerhört begåvad. Jag hade inte sett något av hennes verk innan jag castade henne i Babli Bouncer. Jag hade bara sett Baahubali men det kom jag inte ihåg sedan jag såg den för tre till fyra år sedan. När jag träffade henne gav jag mig bara till visionen, jag följde bara min instinkt du vet, vad det är. Och hon är definitivt en regissörsskådespelerska och hon har en fantastisk talang. Den typ av roll hon har gjort i den här filmen, hon har gjort den felfritt. Jag är en sådan person som aldrig gör en workshop. Jag ställer bara personen framför kameran och jag fotar. Det fanns bara en person för dialekten.”

Tamannaah tillade att det finns ett intressant ord i hennes liv. Hon sa: “Det råkar finnas ett intressant ord i mitt liv. Jag är fröken B, och sedan var det Baahubali och nu är det Babli.”

Producerad av Star Studios och Junglee Pictures, Babli Bouncer Bhatia i ledningen tillsammans med Saurabh Shukla, Abhishek Bajaj och Sahil Vaid i centrala roller. Konceptet, historien och manuset har skrivits av Amit Joshi, Aradhana Debnath och Bhandarkar. Babli Bouncer släpps den 23 september på Disney+ Hotstar på hindi, tamil och telugu.

LÄS ÄVEN: EXKLUSIVT: Tamannaah Bhatia AVSÖR hur hon anpassade accent och fysisk styrka för Babli Bouncer

Leave a Comment

Your email address will not be published.