Kajal Aggarwal om att vara en del av Kamal Haasans Indian 2: Glad att jag har hoppat tillbaka in i borren

Kajal Aggarwal välkomnade sin förstfödda med maken Gautam Kitchlu i år. Hennes pojke föddes den 19 april. Skådespelerskan Hey Sinamaika meddelade nyligen att hon kommer att vara en del av Kamal Haasans Indian 2, som kommer att bli hennes första projekt efter leverans. Idag delade hon en video där hon njöt av en ridsession på Instagram. Den nyblivna mamman är klädd i en svart t-shirt och tryckta rosa leggings när hon kommer tillbaka i spåret.

För de omedvetna lär sig skådespelerskan ridning för sin roll i filmen. Hennes inlägg innehöll också en avlång anteckning, som gav en inblick i hennes resa för att hitta tillbaka sitt ursprungliga jag, “Ivrig och upprymd hoppade jag tillbaka till jobbet 4 månader efter förlossningen! Föga anade jag att det skulle kännas som att börja om från början. Min kropp var inte densamma som den brukade vara. Pre-baby kunde jag uthärda mycket långa arbetsdagar med belastande mängder fysisk aktivitet OCH sedan gå på gymmet. Våra kroppar kan förändras/ kan förändras/ kommer att förändras men vår okuvliga ande och brinnande passion behöver inte. Vi måste bara fortsätta att visa upp oss själva och konsekvent få varje dag att räknas. Allt handlar om vad vi väljer att prioritera att fokusera på och inte känna skuld för våra val.#Indian2 Jag är så glad att jag har hoppat tillbaka in i träningen med dig. Jag är sugen på att lära mig nya färdigheter på jobbet och utöva dem som hobbyer efteråt. Så lyckligt lottad att vara en en del av denna bransch jag kallar hem!Tacksam för möjligheterna till nackdelar lära mig och bli en uppgraderad version av mig själv.”

Med filmskaparen S Shankar som ledare pågår inspelningen av Indian 2 för närvarande. Filmen kommer att berätta ett nytt kapitel i Kamal Haasans karaktär Senapathys liv. Filmen har också en fantastisk skådespelare med Siddharth, Priya Bhavani Shankar, Bobby Simha, Guru Somasundaram och andra i framträdande roller. Producerad av Lyca Productions och Red Giant Movies, är Anirudh ombord på laget som musikkompositör.

Läs också: Indian 2: Kamal Haasans “murukku meesai”-look för Shankars film OUT; Kolla bilden

Leave a Comment

Your email address will not be published.