Kyle delar med sig av det som inte visades under Dorit Fight på RHOBH

RHOBHs Kyle Richards om varför Dorits Kemo Sabe Snub var en "Slag i ansiktet" och vara "Extremt känslomässigt" som Dorit erkänner att hon inte förväntade sig så mycket "Ilska"

Kyle Richards var inte nöjd med det Dorit Kemsley hoppade över hennes Kemo Sabe-shoppingevenemang — minst sagt, eftersom hon också diskar med det som inte visades under hennes bråk med Dorit den senaste tiden RHOBH episod.

Efter att damerna setts delta i en fullskalig skrikmatch i Kyles hem i Aspen, där några av damerna bodde, Real Housewives of Beverly Hills skådespelaren såg tillbaka på deras röriga ögonblick, med Kyle som förklarade varför hon blev “extremt känslomässig” när Dorit valde att stanna kvar med en upprörd Erika Jaynei stället för att gå med henne i butiken.

”Jag ville inte prata med Dorit. Dorit och jag är väldigt nära, och jag hade pratat om hur jag ville köpa hennes barn, som små cowboystövlar. Jag var så uppspelt. Det faktum att hon inte dök upp för att hon var med [Diana Jenkins] och Erika satt verkligen inte bra med mig”, mindes Kyle i avsnittet av den 14 september RHOBH: After Show.

Enligt Kyle fick hon faktiskt det RHOBH besättningen inblandad mitt i fejden.

“När hon dök upp hemma hos mig sa jag faktiskt till besättningen: ‘Jag vill inte se henne. Släpp inte in henne i mitt hus. Det var så illa”, delade Kyle.

Men, som fansen såg, tog sig Dorit till slut in i Kyle’s, där de två slog huvudena över hennes beslut att avstå från shoppingevenemanget.

“Hon kämpade sig in och kom in i mitt hus, och jag var så upprörd, och hon var så upprörd,” förklarade Kyle.

Eftersom Dorit blev så häpen över hur upprörd Kyle var, gjorde hon en punkt för att komma till Kyles före middagen, även om hon visste att Kyle inte ville ha henne där.

“Jag sa,” Det finns inga två sätt om det. Jag dyker upp. Den här relationen betyder mycket för mig”, berättade Dorit. “[Kyle] visste att jag var exalterad över detta. Jag ville förklara för henne att: ‘Jag älskar dig. Det här handlade inte om dig. Det här handlade inte om att välja någon annan än dig. Det här handlade om att vara med någon som hade mycket ont.’”

Enligt Dorit insåg Kyle inte hur upprörd Erika var över mötet hon hade med deras motspelare kvällen innan. Så hon kände att om hon bara förklarade det för henne skulle de kunna ta sig till en rimlig plats.

“Jag förväntade mig inte att bli bemött med så mycket ilska,” noterade Dorit.

Och Kyle erkände, “Jag var extremt känslosam.”

“Det var bara totalt kaos mellan oss två,” mindes Kyle. “Jag tror att jag också var så känslosam över det faktum att Erika hade packat ihop och lämnat mitt hus. Jag hade förväntat mig mer av henne, om jag ska vara ärlig, istället för att bara springa från mig och ha en konversation.”

Kyle tyckte också att det var konstigt att damerna var med Diana.

“Jag kände mig bara som ett litet slag i ansiktet”, sa hon.

Mitt i Kyles hjärtesorg gjorde Dorit sitt bästa för att försöka övertyga sin kamrat och vän att hon bryr sig om henne och att det inte fanns någon konkurrens mellan henne och Erika.

“Jag valde inte det ena framför det andra”, förklarade Dorit. “Det var bara en uppsättning omständigheter som följde, och att vara där för en vän resulterade i att jag inte dök upp till hennes event på hattplatsen. Och jag mådde väldigt, väldigt, väldigt dåligt över det.”

“Också,” fortsatte hon, “du måste förstå, jag går också igenom mina egna känslor, och ibland när du har den smärtan, bara ha lite stöd, oavsett om du pratar, är du skrattar, vad det än är, betyder det världen för dig, och det var vad jag kände att jag gjorde och jag ville göra, inte i stället för att gå på Kyles event, det blev bara så. Men det var väldigt viktigt för mig att gå till Kyles hus för att se till att hon förstod det, och det var vad jag gjorde.”

När hon reflekterade över dramat som ägde rum mellan dem, sa Kyle att eftersom hon och Dorit bryr sig så mycket om varandra, var det mycket känslor inblandade.

“Jag uppskattade att hon brydde sig tillräckligt mycket om mig för att komma och trycka sig in i mitt hus trots att jag inte ville ha henne i mitt hus och säga,” Jag tar inte nej som ett svar. Du är för viktig för mig. Och hon bad om ursäkt, och sedan gör vi upp och det är vad vi gör, säger Kyle.

The Real Housewives i Beverly Hills Säsong 12 sänds på onsdagar kl 8/7c på Bravo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.