Professionell tjurridning – Sportcenter

Professionell tjurridning har vuxit enormt under de senaste 10 åren. Min dröm är att en dag slå på ESPN Sports Center för att se höjdpunkter från det senaste PBR Built Ford Tough Series-evenemanget. Tanken på det för 15 år sedan skulle ha varit galen. Idag tror jag att jag kan se lite ljus i slutet av tunneln, men mina åsikter kan vara lite skeva i detta ämne på grund av att jag är uppslukad av denna fantastiska sport.

Jag red själv tjurar i 15 år och har varit pensionär i 11 år. Jag har varit agent för professionella tjurryttare under de senaste 10 åren tillsammans med att föda upp tjurar. Så, som du kan se, har sporten Bull Riding varit en del av mitt liv under de senaste 26 åren. Jag har sett sporten från många olika vinklar.

Så tillbaka till min dröm, Professional Bull Riding på ESPN:s Sports Center. Jag älskar sportcenter! Det kan vara en del av resonemanget för min dröm men egentligen lutar det mer mot min kärlek till sporten professionell tjurridning. Jag har varit en Professional Bull Rider, jag är för närvarande agent för Professional Bull Riders och jag föder upp Bucking Bulls. Jag kan sporten utan och innan! Jag har sett utvecklingen av denna sport från första hand. Jag är exalterad över tillväxten men inte nöjd. På grund av min unika position vet jag allt om sponsringssiffrorna för dessa idrottare tillsammans med intäkterna för tjuratleterna. Ja, intäkterna är mycket bättre än de var för 26 år sedan och sponsring då var i stort sett obefintlig men jag tror att dessa siffror måste vara fler. Det tror jag är en nyckelfaktor för att göra Idrottscentrumdrömmen till verklighet. Sports Center rapporterar om sporter som är mainstream och involverar idrottare som håvar in miljoner. Uppenbarligen saknas Professional Bull Riding i båda dessa kategorier.

Jag tror verkligen att Professional Bull Riders Association (PBR) gör allt de kan göra för att ta denna farliga sport till nästa nivå. De flesta människor i det här landet växer upp med att spela baseball, fotboll och basket så att de kan ansluta till dessa sporter som fans. Det har ytterligare en nyckelfaktor för den vanliga tillväxten för professionell tjurridning. Förbindelse! TV-sändningen av PBR Built Ford Tough Series hjälper till med det, men jag tror att det måste läggas mer fokus på att introducera denna sport för ungdomarna i Amerika. Jag har inte alla svar på hur det ska göras, men jag tror att någon form av plan bör införas. Kanske borde PBR ägna en avdelning för ungdomsarbete. Jag har som sagt inte alla svar men förhoppningsvis blir detta ett område som diskuteras. Vem vet, jag kanske hamnar i en kommitté för detta ämne.

Tills dess lever drömmen! Nästa på Sports Center… da na na da na na!

Leave a Comment

Your email address will not be published.