Ranbir Kapoor säger att han är “mycket beroende” av Alia Bhatt; Badar eller äter inte om han inte vet var hon är

Ranbir Kapoor och Alia Bhatt är bland Bollywoods mest älskade par. De två har ett massivt följe på sociala medier, och fansen går på gaga varje gång de lägger upp bilder tillsammans. Deras nyligen släppta film Brahmastra markerar deras första samarbete på skärmen, och fansen var superglada över att se paret skapa magi på den stora duken. Alia och Ranbir har marknadsfört filmen back-to-back, och i en nyligen intervju öppnade de upp om deras band. Det var då Ranbir berättade hur beroende han är av Alia Bhatt, och hur viktigt det är för honom att ha henne i närheten.

I Brahmastra ses Alia Bhatts karaktär Isha säga att Ranbirs karaktär Shiva är ofullständig utan henne. I en intervju med Navbharat Times fick Alia och Ranbir frågan om de är beroende av varandra även i verkliga livet. Som svar på detta erkände Ranbir att han är mycket beroende av Alia. ”Jag skryter mycket över att jag är väldigt självständig och fristående, men i verkligheten är jag väldigt beroende av henne. Jag går inte på toaletten eller äter om jag inte vet var Alia är. Det är väldigt viktigt för mig att ha henne bredvid mig. Det spelar ingen roll om vi inte gör något romantiskt eller ens pratar, men hon borde bara sitta bredvid mig, sa han.

Leave a Comment

Your email address will not be published.