Shanaya Kapoor på Bollywood-debut med Bedhadak: “Jobbar väldigt hårt för att bevisa att jag förtjänar det”

Dotter till skådespelaren Sanjay Kapoor och Maheep Kapoor, Shanaya Kapoor förbereder sig för sin debutfilm Bedhadak. Hon gör dagligen konkreta ansträngningar för att lyckas med sin roll i filmen. För att lägga till ett körsbär på toppen, njuter hon av en massiv social media-följare innan hennes Bollywood-filmdebut. När hon närmar sig att förverkliga sin barndomsdröm om att komma in i B-Towns värld, här är vad Shanaya har att säga om showbizvärlden.

När Shanaya gav en intervju till Zoom TV avslöjade hon att hon har blandat en massa känslor medan hon går framåt mot att förverkliga sin dröm. Hon sa: “Jag är både nervös och upprymd. Nervös för att det är viktigt att jag gör det bästa jobbet och för att det inte bara är en första film, det är det första steget mot förhoppningsvis en lång och omväxlande karriär. Och exalterad eftersom jag äntligen är ett steg närmare att förverkliga en dröm jag har haft sedan barnsben. Det är en blandning av alla sorters känslor. Gurfateh, Lakshya och jag har förberett mig mycket för det, och det är en väldigt speciell film för hela Bedhadak-teamet. Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Jag är oerhört tacksam över att ha fått en film som Bedhadak.”

Shanaya Kapoor säger att hon “jobbar väldigt hårt” för Bedhadak

Shanaya nämner vidare i sin intervju till Zoom TV att hennes lansering inte liknar någon annan lansering som har hänt hittills i Bollywood-industrin. Hon delade: “Jag är väldigt upprymd; det är inte en typisk “lansering” som folk kanske förväntar sig. Det är en gedigen berättelse om 3 ungdomar, och karaktären är ganska utmanande – jag förbereder mig för det. Jag är tacksam för möjligheten och jag jobbar väldigt hårt för att bevisa att jag förtjänar det.”

Den 22-åriga skönhetsdrottningen menade vidare genom att betona att hon vill att publiken ska känna och känna igen hennes talang, och inte se den från linsen av att slösa en möjlighet.

Shanaya sa: “Jag vill att mitt framträdande i den här filmen ska få folk att känna att jag förtjänat den här möjligheten – att jag inte slösat bort den eller att jag inte tog den för given. Jag har jobbat väldigt hårt och jag kommer att fortsätta att göra det – det är inte ens något jag vill fortsätta upprepa eftersom det är jobbet – det är meningen att du ska jobba hårt, och det har jag. Jag hoppas att folk känner igen det när de ser mitt arbete.”

Om filmen

Bedhadak är Shashank Khaitans regi som produceras av Karan Johars Dharma Productions. Filmen har Shanaya Kapoor, Lakshya Lalwani och Gurfateh Pirzada i huvudroller.

Läs också: Shanaya Kapoor ska börja spela in för debutfilmen “Bedhadak” i slutet av detta år, avslöjar pappa Sanjay Kapoor

Leave a Comment

Your email address will not be published.