Tisdag Trivia: När Ranveer Singh träffade DU-studenter på campus utan att avslöja sin identitet

Bollywoodskådespelaren Ranveer Singh är känd för att utföra mångsidiga roller i filmer. Oavsett om det är hans lugna och komponerade karaktär i Lootera eller hans kungliga och modiga karaktär i Bajirao Mastani, han har bemästrat konsten att perfekta. Han, som skådespelare, ser till att arbeta med små detaljer och därigenom höja kvaliteten på filmen. Det är dock inte många som känner till skådespelarens resa. I sin debutfilm Band Baaja Baaraat besökte Ranveer Singh Delhi University för att ta till sig karaktären i hans film och träffade studenter på campus utan att avslöja sin identitet.

Utdrag ur Ranveer Singhs intervju

I en intervju med Yash Raj Films som sändes den 8 december 2010 talade både Ranveer Singh och Anushka Sharma, som skrev rollerna som Bittoo Sharma och Shruti Kakkar i filmen, uppriktigt om att arbeta med filmens skapare.

Huvudskådespelaren i Band Baaja Baaraat berättade hur han arbetade med filmen för att absorbera dess värld. Han sa, “Omvandlingen av Bittoo Sharma som Delhi-pojke var faktiskt en av de roligaste delarna av processen. När Maneesh (regissören Maneesh Sharma) skulle till Delhi för att scouta platser i Delhi, kämpade han faktiskt för att ta mig med sig. Jag visste mycket väl att jag faktiskt är en Bombay-pojke, och om jag fattade Delhi-språket var det bara för att jag imiterade vad jag hade sett och hört.”

”Jag hade inte riktigt absorberat filmens värld och var den här filmen utspelar sig. Så han kämpade för att ta mig över recce och släppa mig lös där borta i Delhi University. Han (Maneesh Sharma) sa gå och förvandla dig till en Delhi ka munda annars kom inte tillbaka”, sa Ranveer Singh i intervjun.


”Jag hade inte riktigt absorberat filmens värld och var den här filmen utspelar sig. Så han kämpade för att ta mig över recce och släppa mig lös där borta i Delhi University. Han (Maneesh Sharma) sa gå och förvandla dig till en Delhi ka munda annars kom inte tillbaka”, sa Ranveer Singh i intervjun.

Skådespelaren tillade, “Så, jag umgicks i ungefär en vecka på Delhi University och träffade några riktigt coola människor där borta. De var så vänliga och välkomnande. Där sa jag precis att jag är en student som studerar i Bombay på ett college och letar efter en förändring istället för att säga att jag är en skådespelare i Bombay. Jag brukade hänga med dem på campus, äta brödpakoras och observera dem.”

För de okunniga regisserades Band Baaja Baaraat av Maneesh Sharma under Yash Raj Films fana. Filmen släpptes den 10 december 2010, med Ranveer Singh och Anushka Sharma i huvudrollerna.

På arbetsfronten kommer Ranveer Singh härnäst att synas i Rohit Shettys Cirkus. Han medverkar också i Karan Johars film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani mot Alia Bhatt.

Läs också: Khatron Ke Khiladi 12 Grand Finale: Rubina Dilaik poserar med Rohit Shetty, Ranveer Singh med flera

Leave a Comment

Your email address will not be published.